Fakivágás, favágás alpintechnikával | Fűnyírás, bozótirtás | Barati Richárd favágó honlapja

Üzenet küldése
 

Oldd meg az egyenletet: 10 meg 2 egyenlő

D András ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

20 méteres, dupla törzsű, alul körbeépitett, 33 éves akácfánkat Barati ur néhány óra alatt hibátlan, gyors munkával, alpintechnikával másodmagával kivágta-feldarabolta-lombját ledarálta-zsákban elszállitotta.

Csak ámultunk.

Óriási szerencsénk volt, hogy az interneten Őt választottuk erre a munkára.Ha lesz még nálunk fakivágás, biztos, hogy Őt hivjuk.

És biztos vagyok benne, hogy Ön is dicsérőleg fog beirni ebbe a vendégkönyvbe, ha egyszer felkérte fakivágásra Barati urat. Majd meglátja.Én megmondtam. :)

Üdvözlettel: D. András Szolnok

2014.11.07.


2014-11-07
Horváth Lászlóné ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Köszönjük a gyors és hatékony munkáját, amivel a cég előtt álló, már kiörgedett hatalmas fákat kivágta.

Bátran ajánlom mindenkinek ha fakivágásról van szó, nagyon korrekt ember.


2014-10-06
Nagy Judit

Igazi mesterember!

Megbízható,Lelkiismeretes,korrekt-ajánnlom önöket!

Köstönöm a szakszerű munkát!

Nagy Judit


2014-10-01
Bali Zoltán

Korrekt, gyors, precíz, lelkiismeretes - mestermunka! köszönöm!


2013-08-03
Török Erna

Kicsi hobbitelkünkön két hatalmas, kb 25 méter magas (mintegy 35 éves) fenyőfa gyakorlatilag két hónap leforgása alatt kiszáradt. Mellettük közvetlenül a kerítések állnak, a ház is csupán pár méterre helyezkedik el, és 3 vezeték is futott az ágak között, így a helyzet cseppet sem tűnt egyszerűnek.

Favágó ismerősünk nem volt, ismerősök sem tudtak ajánlani senkit, így a neten böngészve akadtunk erre a honlapra. Tapasztaltnak és megbízhatónak tűnt Barati út, aki végül teljes mértékben be is bizonyította profizmusát.

A két fát kb 8-9 óra alatt sikerült "lebontani" /még nézni is fárasztó volt :-)/. Kár természetesen semmiben nem keletkezett, nagyon meg voltunk elégedve Barati út és kollégája munkájával.

Csak ajánlani tudom, örülök, hogy őt bíztuk a két fenyő kivágásával.

Köszönjük!

 


2012-08-30
Kis Ferenc

Ismét hívtam Ricsit, egy túlburjánzott faállományú kert rendbetételéhez.

Egy diófát kellett visszavágni, mert belenőtt a mellette lévő villanykaróba, szépen megcsinálták, és kevesebb szeméttel fogjárni ez is.

Azután volt egy óriás cseresznyefa fazonigazítás is, mert a szomszédokhoz átlógott, meg rengeteg szemetet termelt ez is.

A kert végében volt még egy szintén kapitális diófa, meg vagy négy közepes gyümölcsfa, ami teljesen likvidálásra került.

Az ágakat nagyobb halmokba rakták, hogy tavasszal, mire kiszárad, csak meg kelljen gyújtani, a vastagabb ágakat, törzseket pedig "fölkuglizták", konyhakész méretre, azokat el tudjuk tüzelni. 

Mindezt 8-12ig sikerült kivitelezni, szédületes.

Pár szó az árakról: nem került kevésbe ez a mutatvány, de én mindig azt nézem, hogy nekem mennyi ideig tartott volna mindezt megcsinálni (kb egy hét, ha lenne láncfűrészem, de nincs..) , és így számolva teljesen korrekt az ár.

Amúgy meg kb 10mázsa tűzifa képződött a vastagabbakból, úgyhogy a munkabér nagy része vissza is jött..

Üdv:Feri


2012-01-08
Bozsik Zoltán

Négy kb 20m-es fa veszélyeztette a házunkat. Természetesen a környékük tele villanyvezetékkel és épületekkel.Ricsit egyszer már láttam dolgozni,így őt kértem meg a fák kivágására.Pontos,korrekt és profi munkát végzett most is.Nézni is hatalmas élmény volt! Mindenkinek melegen ajánlom, aki hasonló problémával küzd! (tűzifa is maradt bőven)

köszönettel: Bozsik Zoltán


2011-08-10
Göblyös Attila

Richárd és társa tegnap a hóesésben egy kb 20m magas csavart fűzfát vágott vissza, mert a december 1-i ónos esőben a fa megsérült és épületet is veszélyeztetett.  Első telefonos megkeresésemre még pénteken, aznap megnézte a fát, majd többszöri egyeztetés (időjárás miatt) pontosan a megbeszélt időpontban megjelent. Nagyon pozitív a számomra, ahogyan a gépeit, felszereléseit szállítja és tárolja, ennél jobban csak a munkavégzése és az általa elvégzett munka minősége tetszett. Bátran ajánlom mindenkinek a munkáját! 2,5 éves kisfiam azóta is meséli, hogy a favágóbácsi milyen ügyesen mászott a fára. 

Üdv

GA


2010-12-14
Dr. Bánkuti Péter

Barati úr és kis csapata a 4500 négyzetméternyi, ember magasságú gazos, bozótos, szinte áthatolhatatlan és járhatatlan növényzettel borított, dzsungel jellegű  területemből, két nap alatt teljesen síma, be- és átlátható, keresztül-kasul kényelmesen bejárható angolkertet varázsolt. Ráadásul úgy, hogy a kivágott gallyakból-fákból a két hosszanti 150-150 méteres oldalon sövénykerítést is építettek. Kíváló és szép munka volt, gyors és pontos! És ráadásul, ha legközelebb is ehhez hasonló, kedvező áron vállal majd munkát, akkor az egész Kárpátokat is vele fogjuk kivágatni! Köszönöm, Barati úr!  


2010-11-27
Donkó Attila

 Mivel Ricsi nálunk már kivágott két 25 méteres veszélyes helyen lévő nyírfát pár éve, így egyből Ő jutott eszembe, mivel Nagymamáméknál a múltkori vihar megdöntött egy fenyőt.

Úgy döntöttünk, hogy ha a fenyőt kivetetjük, a hátsó kertben lévő két öreg akác is kivágásra kerül. A fenyő a háztól alig egy méterre állt, közvetlen a kerítés mellett. Mondanom sem kell, kár nem esett semmiben (kivéve szegény fenyőt).

A két akác is gondot okozott volna az avatatlan kezeknek, mivel a szomszéd háza mellett volt, és egy pár négyzetméteres szűk udvarba kellett leengedni minden darabját.

Köszönjük a gyors és precíz munkát. 

Üdv: Donkó Attila.


2010-08-22
Racskó Pál

Szerbusz Ricsi!

Először is elnézést kérek a késői jelentkezésért!

Köszönöm szépen a  munkátokat a tótkomlósi iskolánkban. Figyelemreméltó körültekintéssel biztosítottátok a helyszínt, a gyerekek csodálattal beszéltek a favágás technikájáról, élmény maradt számunkra az a néhány óra. A munkát pontosan, precízen és biztonságosan végeztétek el! Sokat lehetett tanulni Tőletek! A fedett kerékpártároló időre elkészült, melynek helyén korábban magas nyárfák meredeztek:

Jó egészséget és balesetmentes munkát kívánunk továbbra is!

Baráti üdvözlettel, Pali


2009-11-19
Dr. Varga Péter, Siófok

Mi egy fenyőligetes részen lakunk , Siófokon.Kb. 12-14 m-esek a fák.Ezek felgallyalását kértem Ricsitől.Az Alföldről - ahogy megbeszéltük - reggel fél 8-ra a helyszínen voltak,és igen nagy gondossággal du. 3-ra be is fejezték a munkát.

A sűrű lombkoronától sötét udvarba világosságot varázsoltak!

Ha a munkáját/munkájukat néhány szóval akarnám jellemezni,a következők érvényesek:

  • Pontosság
  • Szakértelem
  • Precizitás
  • Tisztaság

Egy szó , mint száz: 'profi a srác!'


2009-10-22
Kis Ferenc, Szolnok

A kollégák ma voltak nálam, egy kb 8méter magasra saccolt- fenyőfát vágtak ki. Reggel 8-ra jöttek, 10.30-kor mentek.

Ez idő alatt PROFIN a törzsét földarabolták, a vastagabb ágait legallyazták, mindent tűzifa méretűre vágtak.

Egyszóval profi, gyors, és korrekt árú szolgáltatást kaptam. Ajánlom Őket mindenkinek.

Kéz és lábtörést a további munkákhoz!

 

Üdv: Feri


2009-10-08
Évi

Sziasztok!

Nálunk is nagyon jó munkát végeztek a fiúk, a helyi tűzoltók 6 kosaras autóval és egy buldózerrel vállalták volna a fakivágást, mert szűk volt a hely és két fáról (fűzfa, nyárfa) volt szó, ami szerintük csak a ház elbontásával lett volna megoldható. :) Ők ketten a kisfűrészükkel megtudták oldani és még a fák alatt lévő kerítésnek sem lett semmi baja.

Kicsit rosszul esik, hogy odajöttek, nekiestek és pikk-pakk kivágták a két kedvenc fámat, de én kértem rá őket. :)

Jól csináljátok, csak így tovább, vigyázzatok magatokra.


2019-08-13
Klári és Gábor

Nem gondoltuk volna, hogy egy nap alatt ekkora változást lehet elérni egy elvadult kertben! A fűnyírás, favágás, bozótírtás mellett arra is maradt energia, hogy a kertet rendezett állapotban hagyják a fiúk.

Köszi mégegyszer és sok kivágandó fát kívánunk nektek,

Klári és Gábor


2009-05-05
Gonosz Gyula

Ricsi ! Szuper Lett a Szászbereki favágás! Biztos lesz még több igény is. Majd jelentkezem.     Addig is VIGYÁZZ odafönn! A legjobb reklám a SZAKSZERŰ  munka !  Szia Gonosz Gyula 


2008-09-17
Péter

Ilyen profi és ilyen gyors munkát rég láttunk már. Profik vagytok Ricsi.

Köszi a segítséget, üdv Péter


2008-06-20
Kati

Ti igazi szakemberek vagytok !Gyorsan és nagy szakértelemmel dolgoztok! Mégegyszer KÖSZÖNÖM! Üdv:Kati


2008-05-31
Zoltán

Precíz és szakszerű munkát végeztetek nállam is!    Zoltán


2008-05-09
Krisz

Sziasztok! Nagyon ügyesek vagytok csak így tovább gratulálok. Krisz


2008-04-27
Sz.I.

Sok sikert a további munkáitokhoz,és vigyázzatok oda fent magatokra.Sziasztok.


2008-04-26
V. Sz.

Szerintem a honlap teljesen oké, és ti is nagyon szépek vagytok.

Üdv: V. Sz.


2008-04-17
gabaly

szia ügyes vagyol mi is ezt csináljuk kisujon tüzoltóságon belül és maszekba föleg üdv gabaly.


2008-04-16
Balázs Róbertné ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kedves Richárd! Bácsbokodon lenne egy fenyőfa, kb. 30 méter,kérdezném hogy el tudná e vállalni a kivágását és mennyiért? A fát meg szeretnénk tartani fűtésre. 


2018-07-16
Boros Ágnes ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

A kertünkben álló közel 20 méteres kiszáradt fenyőfa kivágására kértük fel Barati Richárdot. Ő és társa szakszerű felmérés és tervezés után, nagy szakértelemmel, pontos, tervszerű munkával vágták ki a fát. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a fa házakhoz közel, szűk helyen állt és annyira ki volt már száradva, hogy csak egy másik fához kikötve tudták kivágni majdnem 3 óra alatt. Felelősségteljes, precíz és szakszerű munka jellemzi a csapatot, biztosan őket hívom legközelebb is és másnak is ajánlom munkájukat. Köszönettel: Boros Ágnes, Szolnok


2018-07-06
Oktav Gulyas ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Tisztelt Barati Úr !

A lekiismeretes, precíz munkáját köszönjük. A kolegájával együtt igazán

profi módon bontották, gallyazták le a 15 m-es problémás fűzfánkat.

Üdvözlettel : Gulyás Oktáv

 


2018-03-13
Garai Annie ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Tisztelt Barati Úr!

Segítségét szeretném kérni. Szolnok, Attila utcában lakunk, ahol az utcán előttünk van 2 db eperfa és 1 db akácfa. Nem kivágatni, hanem kb. 2 m magasságban 'derékba' vágni szeretnénk. 

Mindegyik fa az elektromos áram vezetéket érinti. 

Megoldható lenne a levágás? Mit a teendőnk, előbb Ön jön ki megnézni, és kapunk egy árajánlatot?

Köszönjük a mielőbbi válaszát.

Tisztelettel: Garai Annie


2017-11-09
Szkiba Tiborné ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Tisztelt Barati Richárd!

 

Óvodánk előkertjében lévő beteg fát szeretném kivágatni.

Ehhez kérném az Ön segítségét, illetve amennyiben Szolnokon jár kérném, hogy tekintse meg a feladatot.

Amennyiben tud ebben az ügyben nekünk segítséget adni, a következő telefonszámon meg tudjuk beszélni a részleteket: 0630/228-3241.

 

Köszönettel: Szkiba Tiborné

                   Óvodai Int.egys-vez.


2016-08-26
Németh-Fedor Marianna ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Társasházunk nevében köszönöm munkáját! A bokrok  végre  bokroknak látszanak! A területet gondozott állapotban adta át, igazi profiként dolgozik! Már 2 éve is megállapítottam  mikor nálunk a hatalmas 15 m-es tujasort rendbe rakta, hogy mindig önt fogjuk hívni ilyen munkákhoz  mert megbízható! Még egyszer köszike!

 


2016-03-18
Madarász Tamás ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Csak ajánlani tudom!!!

Nálunk egy 30-méteres fenyőt és egy 20 méteres fűzfát szedett ki minden fennakadás nélkül!! Korrekt, mindent a megbeszéltek alapján intéztünk.

Ha veszélyes fát kell kivágni ő a megfelelő, megbízható ember!!

Üdv.:Madarász Tamás 

Szadáról


2015-11-19
G Róbert ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Üdv Mindenkinek!

Csak ajánlani tudom a "Fakivágót", ma reggel dolgoztak nálunk. Összeszokott csapat (máshogy nem is lehet). Gyorsak, nem vakarászták a fejüket percenként "hogyan is kéne csinálni?" Pontosan jöttek, minden ág oda hullott ahova kell, anyagi kár semmi, pedig a szomszéd garázsa fölött volt a nagy ágak zöme. Felszereltség tökéletes, szaktudás, tapasztalat annál is több. Élmény volt nézni! Köszi!

GR Rét


2015-07-14
Powered by Phoca Guestbook

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve: *

Kérem, adja meg a nevét!
Email címe: *

Kérem, helyes email címet adjon meg!
Telefonszáma:

Invalid Input
Kérdése, üzenete

Üzenet szövege üres
Ellenőrző kód:
Ellenőrző kód:

Rossz kód